Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

13 Oosteinde
Amsterdam, NH, 1017 WT
Netherlands

Social media beheer: Kae Sutherland & Romy Egas - Social media | content creatie | fotografie | grafich vormgeving & advies en strategie ontwikkeling 

design

We kennen de kracht van social media maar ook offline weten wij een merk en/of organisatie te versterken. Ons vak is niet alleen papier of pixel. Het is ook beleving. Hoe ziet het merk eruit? Wat voor gevoel krijg je erbij? Wij hebben oog voor detail en proberen die op de juiste manier in te zetten om het juiste gevoel te creëren bij de doelgroep. We geloven in de samen-smelting van vormgeving en gedrag. Zo ontwikkelen we niet alleen de huisstijl maar denken we ook graag mee over de stijl van het huis. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit in 1 lijn doorstroomt. Zowel online als offline. Wij zorgen dat jouw socialmedia-kanalen blijven groeien. Dit doen wij door content creatie en het grote bereik dat A-Social Media voor jouw bedrijf kan creëren. Zo kunnen wij jouw bedrijf koppelen aan bloggers of verschillende media.