Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

13 Oosteinde
Amsterdam, NH, 1017 WT
Netherlands

Social media beheer: Kae Sutherland & Romy Egas - Social media | content creatie | fotografie | grafich vormgeving & advies en strategie ontwikkeling 

Styling

CORNER BAKERY AMSTERDAM

BEFORE-AFTER_CORNER.jpg

Corner Bakery is een lunchroom gevestigd in Amsterdam. Je kunt hier terecht voor een ontbijt, lunch of een lekker stuk gebak met een goede kop koffie. Corner Bakery Amsterdam heeft in 2012 haar eerste vestiging geopend in de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam. Na het grote succes van Corner Bakery Amsterdam 1 is in oktober 2017 de tweede vestiging in West geopend. Wij hebben hier voor de verantwoordelijkheid van de styling op ons genomen. In juni 2018 is de derde zaak van Corner Bakery geopend. De derde vestiging is geopend in de Jan Pieter Heijestraat. 

 

Hoe hebben wij Corner Bakery doen onderscheiden van de rest?

Met Corner Bakery willen wij mensen een beleving meegeven. Zo spelen wij goed in op het bekende fenomeen ‘’cheat day’’. Het is een veelvoorkomende term waar Corner Bakery met haar freakshakes, donuts, taarten en mega grote broodjes goed op inspeelt. 

Daarnaast is het ook een Instagram walhalla.. je komt hier om je cravings te stillen en het perfecte Instagram plaatje te schieten. En dit hebben wij overal in terug laten komen. Dus wat er op het menu staat, hoe de zaak eruit ziet en hoe de borden worden opgemaakt.