what’s included

merk strategie bepaling

primair logo

secundaire logo’s

kleuren

fonts

beeld inspiratie

2 prints of digitale ontwerpen

 

onze werkwijze

 

het proces

Elk ontwerpproces duurt ongeveer 2 tot 5 weken. Nadat de opdracht is besproken zullen wij een schatting geven hoe lang wij hier verwachten mee bezig te zijn. 

IT’S A MATCH! 

Als het ons gelukt is om te ontdekken dat we de perfecte match zijn, zullen wij een voorstel opstellen aan de hand van jouw wensen.

homework

Dan is het tijd voor huiswerk. Huiswerk die voor het eerst WEL leuk is om te maken. Althans, dat hopen we dan maar ;-). Wij mailen je een brandingvragenlijst, zodat je deze kunt beantwoorden en een aantal belangrijke vragen kunt beantwoorden om te verzekeren dat we op dezelfde pagina staan vóór de startdatum van je project.

inspire

Whoop Whoop! Nu is het tijd om het feestje te starten. De eerste stap van het brandingproces is het creëren van een inspiratiebord. Wij zullen je vragenlijst bestuderen en wat onderzoek gaan doen naar kleuren en elementen die goed passen bij jouw merk. Binnen 10 werkdagen zal je dan ook een eerste opzet ontvangen. Nadat wij deze eerste opzet heb gepresenteerd zullen er 2 herstelrondes plaatsvinden. In deze herstelrondes kun jij ons sturen. Dus zitten er dingen bij die je wel en niet mooi vindt.. of zou je graag nog iets anders willen zien? Dat kan in deze rondes allemaal besproken worden!

polish & deliver

Het is nu tijd om alles samen te stellen en jouw eindproduct te maken! Wij verzamelen alle branditems en leveren die na betaling bij jou aan. 

contact