online cursus brand your business
on instagram 

Kan jouw onderneming wel een boost gebruiken? Of ben je op zoek naar de juiste tools en skills om je eigen content te creëren? Wij begrijpen dat in deze tijd het uitbesteden van social media wellicht even niet binnen je budget valt. Daarom hebben wij een 5-daagse online cursus samengesteld waar jij zelf mee aan de slag kan. Je ontvangt opdrachten waarmee je de stof meteen in praktijk kan toepassen. Aan het einde van deze cursus weet jij hoe je jouw brand story op een professionele manier overbrengt.

meld je hier aan

en hoe gaan we dat precies doen?

Dit online programma is een compleet stappenplan waarin jij van A tot Z de stijl van jouw brand leert door te voeren. Dit om zo herkenbaarheid te creëren bij jouw volgers maar natuurlijk ook nieuwe volgers aan te trekken.

Wij hebben deze cursus in 2 verschillende takken onder verdeeld. Namelijk 1: food brands en 2: lifestyle brands. Bij de food brands cursus gaan wij dieper in op hoe je een tafel het mooist kan stylen en geven wij alle tips en tricks voor het bewerken van jouw food foto’s. Waar bij wij bij de lifestyle brand cursus juist dieper in gaan op het stylen van jouw producten. Denk hierbij aan fashion, beauty en lifestyle. Dit omdat wij van mening zijn dat deze verschillende disciplines andere aanpak nodig hebben.

Daarnaast delen wij in beide cursussen onze eigen strategie, waarmee we zelf dagelijks volgers omzetten in betalende klanten. Geen magische trucjes, quick-wins of maniertjes om snel aan nieuwe volgers te komen, maar een heldere en meerdere malen bewezen strategie waarmee je zelf aan de slag gaat om online te groeien. Tevens ontvang je in onze online cursus opdrachten waarmee je de stof meteen in praktijk kan toepassen.

 

maar wat leren we je dan precies?

+ Tips en tricks voor het maken van professionele foto’s

+ Het bewerken van jouw content

+ Leer hoe je jouw huisstijl doorvoert online

+ Het samenstellen van een perfecte feed

+ Captions schrijven (die niet heel saai en standaard zijn)

+ Organisch groeien op Instagram

 

wat mag jij verwachten van deze online cursus?

#1 Videoles Je krijgt toegang tot onze online cursus omgeving waar wij 5 dagen lang iedere dag een videoplaatsen van -/+ 20 min.

#2 Onze contentstrategie Je ontvangt onze succesvolle content strategie als voorbeeld en inspiratiebron.

#3 Opdrachten Je ontvangt opdrachten waarmee je de stof meteen in praktijk kan toepassen.

#4 Inspiratie uit verschillende branches We geven je inspirerende voorbeelden uit verschillende branches om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is.

#5 Gratis Lightroom preset naar keuze Tijdens de cursus leren wij jou foto’s bewerken met verschillende apps waaronder Lightroom. Aan het einde van de cursus ontvang je een gratis preset naar keuze.

 

meld je hier aan