online cursus brand yourself
on instagram 

Helaas zit een groot deel van Nederland door het Coronavirus thuis. Wellicht heb je Netflix al uitgespeeld, scroll je uren door je Instagram feed heen of kijk je keer op keer alle negatieve berichten op het nieuws. Wij zijn dan ook van mening dat dit de uitgelezen kans is om aan je eigen ontwikkeling te werken. Want heb jij je altijd al afgevraagd hoe je dat perfecte plaatje creëert op Instagram? Of een feed samenstelt die in één oogopslag uitdraagt wie jij bent? Met de juiste tools heb je binnen 4 dagen alle nodige skills in huis om aan je personal brand te werken.

meld je hier aan

en hoe gaan we dat precies doen?

Ons online programma is een compleet stappenplan waar je van a tot z een eigen stijl leert toepassen voor jouw Instagram account. Dit doen we middels video’s en bijpassende opdrachten, zodat je de stof direct in de praktijk kan toepassen. Verwacht geen magische trucs, quick-wins of manieren om snel aan volgers te komen, maar een concreet en toegankelijk stappenplan voor een sterke basis en een boost om organisch te groeien.  

 

maar wat leer je dan precies?

+ Hoe jij echt alles uit je Instagram account haalt,

+ Tips en tricks voor het maken van professionele foto’s,

+ Het bepalen van je eigen style,

+ De bewerkings apps die je nodig hebt.

+ Het samenstellen van een perfecte feed,

+ Captions schrijven (die niet heel saai en standaard zijn)

+ Hoe je het verschil maakt ten opzichte van anderen,

+ Organisch groeien op Instagram

wat mag jij verwachten van deze online cursus?

#1 Videoles Je krijgt toegang tot onze online cursus omgeving waar wij 4 dagen lang iedere dag een video plaatsen van +/- 20 min.

#2 Een social media handboek met alle tips & tricks waar je altijd op kan terugvallen.

#3 Opdrachten Je ontvangt opdrachten waarmee je de stof meteen in praktijk kan toepassen..

#4 Gratis Lightroom preset naar keuze Tijdens de cursus leren wij jou foto’s bewerken met verschillende apps waaronder Afterlight. Aan het einde van de cursus ontvang je een gratis preset naar keuze.

 

meld je hier aan